ZEYNEP KARAHAN MOLEKÜLER PATOLOJİ LABORATUVARI AÇILIŞI

Zeynep Karahan Moleküler Patoloji Laboratuvarı’nın açılışı Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 20 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız,  İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu ile akademisyenler ve sağlık personeli katıldı.

Açılış öncesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Kemal Kutlu ve Hayırsever İş Adamı Ziya Karahan birer konuşma yaptılar.

Açılışta konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, yeni açılacak olan Zeynep Karahan Moleküler Patoloji Laboratuvarı ile güçlü olduğumuz bir alanda daha da ileri taşınacağımızı söyledi. Temel ve dahili bilimlerdeki gücümüzün yanı sıra Türkiye’nin kamudaki en modern dijital patoloji laboratuvarına kavuşmuş olduk. Bu laboratuvar ile artık kanserin çeşidine göre kişiye özel tanı ve tedavi yöntemi izlenebilecek. Bu laboratuvarın oluşumunda destek olan Ziya Karahan’a ve en büyük gücümüz olan hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Zeynep Karahan Moleküler Patoloji Laboratuvarı açılışı gerçekleştirildi. Rektörümüz laboratuvarı ve cihazları inceleyerek bilgi aldı.
Bu içerik 20 Nisan 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1844 kez okundu.

YENİ TÜRKİYE’DE ALANINDA İLK VE TEK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYAN “KALİTE VE STRATEJİ YÖNETİMİ DERGİSİ” YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Trakya Üniversitesinde yeni bir akademik dergi daha yayın hayatına başladı. Dergicilikte marka olma hedefiyle yola çıkan ve 17 akademik dergisiyle dikkat çeken Trakya Üniversitesinin 18. akademik dergisi “Kalite ve Strateji Yönetimi Dergisi” oldu. Kalite ve strateji alanında yazılmış olan özgün, alanına katkı sağlayacak, bilimsel yöntemlere uygun yazılmış çalışmaları yayınlamayı amaçlayan Kalite ve Strateji..

YENİ 23. ULUSLARARASI ORTAÇAĞ VE TÜRK DÖNEMİ KAZILARI VE SANAT TARİHİ ARAŞTIRMALARI E-KİTABI ÜNİVERSİTEMİZ YAYINLARI ARASINDA ERİŞİME AÇILDI

Trakya Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü tarafından 6-8 Kasım 2019 tarihi arasında gerçekleştirilen, 20 yılı aşan geçmişiyle sosyal ve beşeri bilimler alanında gelenek hâlini almış sayılı organizasyonlardan biri olan Uluslararası Ortaçağ ve Türk Dönemi Kazıları ve Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nun e-kitabı Trakya Üniversitesi Yayınları arasından erişime açıldı.  Uluslararası Orta&c..