YÜCEL KURTDERE'YE BAŞSAĞLIĞI

Eski Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yücel Kurtdere'nin babası Hüseyin Kurtdere vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: Merhumun cenazesi 28 Temmuz 2019'da (bugün) Hacıdanişment Köy Camii'nde kılınacak Öğle namazına müteakip defnedilecektir. Cenaze törenine katılmak isteyenler için Ayşekadın Yerleşkesi önünden saat 12.00'de araç kaldırılacaktır.
Bu içerik 28 Temmuz 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 992 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN KAMU-SANAYİ-ÜNİVERSİTE (KÜSİ) İŞ BİRLİĞİNE ÖNEMLİ DESTEK

Trakya Üniversitesi, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası arasında bilgi alışverişini güçlendirmek, Kamu-Sanayi-Üniversite (KÜSİ) iş birliğini geliştirmek ve sürdürülebilir bir diyalog sistematiği oluşturmak, üniversitede üretilen bilgiyi ticarileştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak, üretim ve hizmet sektörlerinde inovasyon ve AR-GE faaliyetlerini desteklemek amac..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR İLK: “BALKAN-TÜRK TEMEL DRONE EĞİTİMİ”

Uluslararası üniversite olma hedefi doğrultusunda yürüttüğü sistemli çalışmalar ve “Geleceğe Köprü” sloganıyla yola çıkan Trakya Üniversitesi, kapılarını Balkanlar’a açarak uluslararası bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Her geçen gün önemi artan, kuşkusuz Balkanlara can veren kurum ve yapıların başında gelen Trakya Üniversitesi, “Balkan-Türk Temel Drone Eğitimi..