ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ VE HİLYE-İ ŞERİF SERGİ AÇILIŞI YAPILDI.

İlahiyat Fakültesi ve Hilye-i Şerif Sergisi 16 Nisan 2013 tarihinde Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU ve Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ ‘ında katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılış konuşmalarını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK , Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ ve Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU ‘nun yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK yaptığı konuşmada İlahiyat Fakültesi Binası'nın İstanbul Üniversitesi'ne ait olduğunu ve bu binanın Üniversitemiz İlahiyat Fakultesi ile ortak kullanılacağı için İstanbul Üniversitesine teşekkürlerini iletti.

Törende daha sonra Hilye-i Şerif Sergisi ve İlahiyat Fakültesi gezildi.

Bu içerik 17 Nisan 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3118 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..