ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ VE HİLYE-İ ŞERİF SERGİ AÇILIŞI YAPILDI.

İlahiyat Fakültesi ve Hilye-i Şerif Sergisi 16 Nisan 2013 tarihinde Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU ve Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ ‘ında katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılış konuşmalarını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK , Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ ve Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU ‘nun yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK yaptığı konuşmada İlahiyat Fakültesi Binası'nın İstanbul Üniversitesi'ne ait olduğunu ve bu binanın Üniversitemiz İlahiyat Fakultesi ile ortak kullanılacağı için İstanbul Üniversitesine teşekkürlerini iletti.

Törende daha sonra Hilye-i Şerif Sergisi ve İlahiyat Fakültesi gezildi.

Bu içerik 17 Nisan 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3076 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..