TÜTAGEM’E ULUSLARARASI BİR AKREDİTASYON DAHA

Üniversitemiz Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜTAGEM), Dünya Akreditasyon Birliğinin Ülkemizdeki resmi temsilcisi olan TÜRKAK kurumu tarafından 07 Kasım 2017 tarihinde yapılan akreditasyon denetlemesini başarı ile geçti. Dünyadaki en üst kalite standardı olan TS EN ISO/IEC 17025 ‘‘Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarları’nın Yeterliliği için Genel Şartlar’’ standardına uygun olarak kurulmuş kalite yönetim sisteminin yeterliliğinin, mevcut uygulamaların dokümante edilen sisteme uygunluğunun incelenmesi ve hedeflere ulaşmadaki etkinliğin gözden geçirilmesi sonucu TÜTAGEM’in uluslararası akreditasyona uygunluğu bir kez daha kanıtlandı.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..