TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU’NDAN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Bu yıl 657.’si düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde, Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Ayan, Trakya Üniversitesi öğrencileri, 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı İsmail Balaban’ın ikiz kardeşi ve Başpehlivan adayı Turan Balaban, eski şampiyon güreşçi, Kırkpınar Merkez Hakem Komitesi Üyesi Kenan Şimşek, Turan-İsmail Balaban kardeşlerin antrenörü Ufuk Atalan, Trakya Üniversitesi emeklisi, gönüllü spor elçisi Yavuz Sönmez ve 1990 Kırkpınar Ağası Murat Köse, 12 Temmuz 2018’de, Rektör Vekili Prof. Dr. Cem Uzun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi İsa Sağıroğlu ve Öğr. Gör. Mehmet Yavuz Aydemir de bulundu.
 
Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Ayan, Federasyon Başkanı Musa Aydın’ın selamlarını ileterek, Trakya Üniversitesi’ne yağlı güreşlere ve sporculara verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, Türkiye genelinde sporcuların Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na yoğun bir ilgisi olduğunu ifade etti. Görüşmede ayrıca Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Cem Uzun ve Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Ayan, Ata sporumuz güreşe yapılabilecek katkılar üzerine görüş alışverişinde bulundu.
 
Ziyaretin ardından Asbaşkan Mehmet Ayan; Trakya Üniversitesi’ne Türk güreşine vermiş olduğu değerli katkılardan dolayı teşekkür ederek, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na iletilmek üzere bir plaket ve hediye takdim etti. Rektör Vekili Prof. Dr. Cem Uzun da konuklara Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti.
Bu içerik 13.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 460 kez okundu.