TÜRKİYE’DE ALANINDA İLK VE TEK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYAN “KALİTE VE STRATEJİ YÖNETİMİ DERGİSİ” YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Trakya Üniversitesinde yeni bir akademik dergi daha yayın hayatına başladı. Dergicilikte marka olma hedefiyle yola çıkan ve 17 akademik dergisiyle dikkat çeken Trakya Üniversitesinin 18. akademik dergisi “Kalite ve Strateji Yönetimi Dergisi” oldu.

Kalite ve strateji alanında yazılmış olan özgün, alanına katkı sağlayacak, bilimsel yöntemlere uygun çalışmaları yayınlamayı amaçlayan Kalite ve Strateji Yönetimi Dergisi, alan ile ilgilenen tüm araştırmacılara bilgi kaynağı olmayı hedeflemektedir. Kalite ve strateji yönetimine ilişkin tüm alanlarda hazırlanmış çalışmaların kabul edildiği derginin her sayısında, en az bir makalede, üniversitelerde kalite ve strateji çalışmaları ile örnek uygulamalara yer verilecektir.

Türkiye’deki bu kapsamda ortaya çıkarılan ilk ve tek dergi olma özelliği ile dikkat çeken “Kalite ve Strateji Yönetimi Dergisi”nin danışma kurulunda, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın yanı sıra yurt içinden ve yurt dışından alanında yetkin akademisyenler yer almaktadır.

Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan ve Temmuz 2021’de yayın hayatına başlayan uluslararası hakemli “Kalite ve Strateji Yönetimi Dergisi” Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda iki kez yayınlanacaktır. Trakya Üniversitesi Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi adına Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş’ın sahipliğinde yayınlanan derginin baş editörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Serol Karalar,  editörlüğünü ise Dr. Öğr. Üyesi Işıl Usta Kara yürütmektedir.

Hem basılı hem de e-dergi olarak yayınlanacak olan “Kalite ve Strateji Yönetimi Dergisi”nin internet adresine https://ksydergi.trakya.edu.tr/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 30.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 526 kez okundu.