TÜRK KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

COVID-19 salgını sebebiyle ülkemizde kan ihtiyacı her zamankinden fazladır. Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezleri, kan bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazır. #kanverhayatkurtar #kandostum

Detaylı bilgi ve kan bağışı randevusu almak için https://kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiRandevu web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik 26 Kasım 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2246 kez okundu.

YENİ REKTÖR TABAKOĞLU İLE YAŞADIĞI DİYALOG HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Gamze Sabaz, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ve bu hayalinin gerçekleşmesine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun vesile olduğunu belirtti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Sabaz, yıllar önce kurduğu hayaline kavuştu. Çocukluğundan itibaren doktor olma hayali kuran Gamze Sabaz, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne d..

YENİ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından ülkemizin farklı üniversitelerinde öğrenim gören fen bilimleri öğretmen adaylarına yönelik düzenlenen bilimsel etkinlik eğitimleri sona erdi. TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilen eğitimlere, Türkiye’de 17 farklı üniversiteden 32 öğretmen adayı katıldı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğ..