TÜB ULUSAL ROBOT YARIŞMASI VE TEKNOLOJİ SERGİSİ: ROBOTRAK'19

Bu içerik 20 Mart 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 554 kez okundu.

YENİ ÇILGIN TÜRK NAMIK EKİN, TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE…

Kırdığı rekorlarla dünya çapında adından söz ettiren Emekli SAT komandosu ve Judo Antrenörü Namık Ekin, Trakya Üniversitesi Su Altı Topluluğu tarafından organize edilen söyleşide tecrübelerini ve bilgilerini öğrencilerle paylaştı.Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde yapılan söyleşide; SAT eğitiminde yaşadıklarını, kırdığı rekorlarını ve eğitmenlik deneyimlerin..

YENİ TRAKYA ÜNIVERSITESI EV SAHİPLİĞİNDE 11. “ULUSLARARASI SİNAN SEMPOZYUMU” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından 2005 yılından bu yana Mimar Sinan anısına düzenlenen Uluslararası Sinan Sempozyumu’nun on birincisi, Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve Edirne Valiliği’nin iş birliğiyle Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından organize edilen ve mesleki, akademik ve uluslararası platformda bilgi paylaşımını geliş..