TÜB 15. ALT KURUL TOPLANTISI, BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi’nin dönem başkanlığını üstlendiği, Türkiye'nin en aktif üniversite birliği olan Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 15. Alt Kurul Toplantısı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Üye üniversitelerden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi adına Prof. Dr. Alparslan Serel, Trakya Üniversitesi adına, TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan Meşe ve üye üniversite temsilcileri katıldı.

Bandırma Grand Asya Hotel'de gerçekleştirilen TÜB 15. Alt Kurul Toplantısı’nın açılışında üye üniversitelerin rektör yardımcılarının selamlama konuşmalarının ardından Birlik Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan Meşe gündem maddelerini katılımcılara okudu. Alt gruplar gündem maddeleri ile ilgili bir araya gelerek kararlar aldı. Alınan kararların oylamaya sunulduğu kapanış oturumu ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in katılımıyla Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde Trakya Üniversiteler Birliği Alt Kurul üyeleri, ev sahibi Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Haber: Fırat Güngör
Editör: Sertan Atasoy
Bu içerik 06.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 420 kez okundu.