TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN MERHUM DR. PİA ANGELA GÖKTÜRK ANISINA KİTAP

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden ile Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Asutay, Arş. Gör. Dr. Selma Akol Göktaş ve Arş. Gör. Rahim Şentürk’ün editörlüğünü üstlendiği "Dillerin Ülkelerarası Yolculuğu: Dr. Pia Angela Göktürk Anı Kitabı" adlı kitap yayımlandı.

Trakya Üniversitesi Yayınları arasından kısa bir süre önce okuyucuyla buluşan uluslararası bilimsel kitap, 1993-1995 yılları arasında Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nde görev yapan ve 2020 yılında aramızdan ayrılan Dr. Pia Angela Göktürk’ün anısına hazırlandı.

Kitapta, yolu bir biçimde onunla kesişmiş meslektaşlarının ve öğrencilerinin Dr. Pia Angela Göktürk’e armağan olarak hazırladıkları yazılar bir araya getirildi. Dr. Pia Angela Göktürk’ün kaleme aldığı ve daha önce başka bir yerde yayımlanmayan bir yazısı da kızı Prof. Dr. Deniz Göktürk tarafından revize edilerek anı kitabına ilave edildi. Armağan kitap, 9 bölüm ve 8 anı yazısından oluşuyor.

Trakya Üniversitesi Yayınları arasında yer alan kitap, Trakya Üniversitesi matbaasında basıldı ve elektronik kitap olarak da Trakya Üniversitesi Kütüphanesi web sitesinde erişime açıldı.

Bu içerik 07.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 512 kez okundu.