TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN ATATÜRK ARAŞTIRMA MERKEZİ’NE BİR ÜYE DAHA

Trakya Üniversitesinin başarılı akademisyenleri önemli kurum ve kuruluşlarda görev almaya devam ediyor. Daha önce Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurten Çetin’in bilim kurulu asli üyesi olarak seçildiği Atatürk Araştırma Merkezine, aynı bölümden Arş. Gör. Dr. Emre Elmas, Haberleşme Üyesi olarak seçildi.

Kültür, sosyoloji, tarih, dil ve edebiyat üzerine bilimsel ve akademik çalışmalar gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanlığı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM), Trakya Üniversitesinden bir ismi daha görevlendirdi. ATAM’da Haberleşme Üyesi olarak 5 yıl süreyle görev alacak olan Arş. Gör. Dr. Emre Elmas, Merkez’in yurt içindeki ve yurt dışındaki hizmet ve faaliyetlerine yardımcı olma veya bu faaliyetlerini yürütme görevlerini yerine getirecek.

Trakya Üniversitesi ailesi olarak Arş. Gör. Dr. Emre Elmas’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Bu içerik 10.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 679 kez okundu.