TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN, FİNAL HAFTASI BOYUNCA ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI…

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Trakya Üniversitesi Türk Kızılay Topluluğu” final haftasında, Merkez Kütüphanesi’nde geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilere çorba ikramında bulundu. Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen çalışma kapsamında, final haftası boyunca, 22.00-24.00 saatleri arasında, kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikram edildi.

Etkinlik kapsamında, Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Nurten Çetin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Şube Müdürü Sibel Doğan ile kütüphane çalışanları çorba dağıtımına katılarak öğrencilere çorba ikram etti. Çorba ikramının ardından Doç. Dr. Nurten Çetin, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı adına Türk Kızılay Topluluğu’na teşekkür belgesi takdim ederek, öğrenciler adına, Yaratıcı Tarih Topluluğu Başkanı Engin Arda, Kimya Topluluğu Başkanı Aleyna Alkan ve Türk Kızılay Topluluğu Başkanı Özge Karaca’ya teşekkür etti. Teşekkür belgesi takdiminin ardından, salonlarda ders çalışan öğrencileri ziyaret eden Doç. Dr. Nurten Çetin, öğrencilerden gelen talep ve istekleri dinleyerek derslerinde başarılar diledi.

Editör: Sertan Atasoy
Fotoğraf: Mustafa Topyanak
Bu içerik 14 Ocak 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 555 kez okundu.

YENİ “TRAKYA KARİYER FUARI” KAPSAMINDA KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 10 ayrı ilde yapılacak bölgesel kariyer fuarları kapsamında 24-25 Şubat tarihleri arasında Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Trakya Kariyer Fuarı” için Edirne’deki kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kamu, özel sektör ve meslek odaları iş birliği ile düzenlenecek olan ve &..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ EDİRNE’Yİ SANATLA SÜSLEMEYE DEVAM EDİYOR

Sanatın her alanında ürün ve eserler ortaya koyan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, birçok renk ve konunun yer aldığı modern sanat verimlerini Edirne, vatandaş ve kamu hizmeti yürüten kurumlarla buluşturmaya devam ediyor. Günümüzde, fresk sanatının daha modernleşmiş bir hali olan ve sanat dünyasında büyük heyecanlar uyandıran duvar boyama sanatını Edirne’nin muhtelif yerleri..