TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN, FİNAL HAFTASI BOYUNCA ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI…

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Trakya Üniversitesi Türk Kızılay Topluluğu” final haftasında, Merkez Kütüphanesi’nde geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilere çorba ikramında bulundu. Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen çalışma kapsamında, final haftası boyunca, 22.00-24.00 saatleri arasında, kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikram edildi.

Etkinlik kapsamında, Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Nurten Çetin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Şube Müdürü Sibel Doğan ile kütüphane çalışanları çorba dağıtımına katılarak öğrencilere çorba ikram etti. Çorba ikramının ardından Doç. Dr. Nurten Çetin, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı adına Türk Kızılay Topluluğu’na teşekkür belgesi takdim ederek, öğrenciler adına, Yaratıcı Tarih Topluluğu Başkanı Engin Arda, Kimya Topluluğu Başkanı Aleyna Alkan ve Türk Kızılay Topluluğu Başkanı Özge Karaca’ya teşekkür etti. Teşekkür belgesi takdiminin ardından, salonlarda ders çalışan öğrencileri ziyaret eden Doç. Dr. Nurten Çetin, öğrencilerden gelen talep ve istekleri dinleyerek derslerinde başarılar diledi.

Editör: Sertan Atasoy
Fotoğraf: Mustafa Topyanak
Bu içerik 14 Ocak 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 674 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU REKTÖRLÜK PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 31 Temmuz-3 Ağustos 2020 tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı öncesi rektörlük birimlerini gezerek akademik ve idari personelin bayramını kutladı. Rektör Erhan Tabakoğlu’na rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in yanı sıra Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin de eşlik etti. T..

MÜHENDİS DR. SELÇUK YAZAR’DAN “ENDÜSTRİ 4.0 PROGRAMLAMAYA GİRİŞ” KİTABI

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarından Bilgisayar Mühendisi Dr. Selçuk Yazar’ın, nesnelerin interneti ve bluetooth cihazların çalışma prensipleri ile bunlara yönelik bazı uygulama geliştirme yöntemlerinin anlatıldığı “Endüstri 4.0 Programlamaya Giriş” kitabı Paradigma Yayınları’ndan çıktı. Kitabın, yaklaşık 50 milyar cihazın internet üzerinden bi..