TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNLAR ANLATIYOR PANELİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Mezunlarımız Anlatıyor” paneli düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından organize edilen panelde üniversite öğrencileri ile çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan mezunlar bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü mezunları, öğrenim gören öğrencilerin mezuniyet sonrası meslek yaşamına hazırlanmasına katkıda bulunacak bilgiler paylaştı.

Öğrenciler ile sektöründe başarılı işlere imza atmış mezunları bir araya getirerek okul, kariyer ve meslek yaşamında edindikleri tecrübeleri paylaşmalarını ve onları iş yaşamına hazırlamayı amaçlayan panele konuşmacı olarak Doç. Dr. Figen Girgin, Arş. Gör. Cengizhan Şirin, Esra Sarvan Aytekin, Tuğba Bayrakdar, Didem Dağdeviren ve Ümmühan Tutak katıldı.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Aylin Gürbüz moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Trakya Üniversitesi ile farklı kurumlarda ve özel sektörde çalışan mezunlar “Başkan Olmak”, “Öğretim Elemanı Olmak”, “Öğretmen Olmak”, “Öğrenci Olmak” ve “Grafik Tasarımcı Olmak” başlıklarında meslek hayatı boyunca yaşadıkları deneyimleri öğrencilere aktardı.

Öğrencilerin kişisel gelişimlerine ve profesyonel meslek yaşamlarına katkıda bulunacak etkinliğin sonunda Doç. Dr. Aylin Gürbüz tarafından katılımcılara teşekküre belgeleri verildi.

Bu içerik 05.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 439 kez okundu.