TRAKYA ÜNİVERSİTESİ VE SAYRED’DEN, “SANAT EVE SIĞAR” ULUSLARARASI KARMA SANAL SERGİSİ

Trakya Üniversitesi öğretim elemanları ve Sanatın Yedi Rengi Derneği (SAYRED) üyeleri ile ulusal ve uluslararası farklı sanatçıların eserlerinin bir araya getirildiği, küratörlüğünü Trakya Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Ersan Sarıkahya’nın, grup koordinatörlüğünü ise Ressam Müberra Bülbül’ün üstlendiği “Sanat Eve Sığar” Uluslararası Karma Sanal Sergisi, https://youtu.be/i1ymxSZCD5A adresinde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Covid-19 ile mücadele sürecinde, “Evde Kal, Hayatta Kal, Sanatla Kal” mesajı ile “Evde Kal” çağrısına destek olmayı amaçlayan sergi, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ve SAYRED işbirliğiyle hazırlandı. “Sanat Eve Sığar” Uluslararası Karma Sanal Sergisi’ne 30 Mayıs tarihine kadar https://youtu.be/i1ymxSZCD5A linkinden ulaşabiliyor.

Bu içerik 28 Mayıs 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 749 kez okundu.

YENİ GERİ DÖNÜŞÜME 3 BİN 740 KİLOLUK KAĞIT ATIK DESTEĞİ

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu ve Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 3 bin 740 kilogram kâğıt atığı geri dönüşüme kazandırılarak yaklaşık 68 ağacın kesilmesi önlendi...Trakya Üniversitesi ve Teknik Masura Kâğıt Fabrikası arasında sağlanan iş birliği ile kâğıt atıklar yeniden ekonomiye kazandırılıyor. Kaynakların verimli kullanımı, maliyetlerin azaltılarak israfın &oum..

SIRADAKİ HEDEF TOKYO PARALİMPİK OYUNLARI

Üniversitemizin Gururu Milli Sporcularımız Ecem Taşın ve Tuğba Gülşah Konuş Antalya’dan Madalyayla Döndü Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi ve Geleneksel Sporlar Topluluğu öğrencileri Ecem Taşın ve Tuğba Gülşah Konuş, Antalya’da yapılan IBSA Görme Engelliler Uluslararası Para Judo Turnuvası’nda önemli bir başarıya imza attılar. Tokyo Paralimpik hazırlık turnuvası olan IBSA Gö..