TRAKYA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla yükseköğretim kurumlarının eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca, eğitimlerin uzaktan öğretim yoluyla verilmesi yönünde karar alınmıştır.

Bu kapsamda 19/03/2020 tarihli Eğitim Öğretim Komisyonu toplantısında, Üniversitemizde 23 Mart 2020 Pazartesi günü laboratuvar ve uygulama dersleri hariç olmak üzere ön lisans, lisans ve lisansüstü seviyesindeki tüm teorik dersler için uzaktan öğretim yoluyla ders verilmeye başlanması uygun görülmüştür. Bir haftalık uyum aşamasında tüm eksiklikler tamamlanacak olup, öğrenci ve öğretim elemanlarına gerekli bilgilendirme en kısa sürede yapılacaktır. Gelişmeleri web sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bu içerik 19.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 11460 kez okundu.