TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ’NDE EĞİTİCİ EĞİTİMİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, mezuniyet öncesi ve sürekli mesleki gelişim standartlarını karşılamak amacıyla düzenlenen “Eğiticilerin Eğitimi Programı”nın ikincisi, 18 akademisyenin katılımıyla Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programın ilk basamağı, 24-25 Mayıs 2018, ikinci basamağı ise 28-29-30 Mayıs 2018’de düzenlendi. Toplam beş gün süren programda Temel, Klinik Beceriler Eğitimi ve Ölçme Değerlendirme yöntemleri konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem Sarıkaya’nın yöneticiliğinde gerçekleştirilen eğitimde, Dr. Öğr. Üyesi Albena Gayef, Doç. Dr. Yasemin Görgülü, Dr. Öğr. Üyesi Ruhan Deniz Topuz ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Salt eğitici olarak yer aldı.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..