TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ’NDE EĞİTİCİ EĞİTİMİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, mezuniyet öncesi ve sürekli mesleki gelişim standartlarını karşılamak amacıyla düzenlenen “Eğiticilerin Eğitimi Programı”nın ikincisi, 18 akademisyenin katılımıyla Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programın ilk basamağı, 24-25 Mayıs 2018, ikinci basamağı ise 28-29-30 Mayıs 2018’de düzenlendi. Toplam beş gün süren programda Temel, Klinik Beceriler Eğitimi ve Ölçme Değerlendirme yöntemleri konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem Sarıkaya’nın yöneticiliğinde gerçekleştirilen eğitimde, Dr. Öğr. Üyesi Albena Gayef, Doç. Dr. Yasemin Görgülü, Dr. Öğr. Üyesi Ruhan Deniz Topuz ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Salt eğitici olarak yer aldı.

Bu içerik 05.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 955 kez okundu.