TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU'NUN "24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI" MESAJI

Toplumların demokratikleşme çabasının önemli bir karşılığı olan basın ve gazetecilik mesleği, kamuoyunu bilgilendirme noktasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir. Demokrasiyi, hukuku, insan haklarını ve evrensel değerleri gözeten basın mensuplarının, sorumluluğu oldukça ağır bu mesleğin ifası için ortaya koydukları çalışma her türlü takdire şayandır.

Tarafsız, objektif ve doğru habercilik yapma uğraşında olan, ilimizdeki basın mensupları başta olmak üzere tüm basın emekçilerinin “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutluyor, hayatını kaybeden basın mensuplarımızı bu vesileyle saygı ve rahmetle anıyorum.

Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU

Trakya Üniversitesi Rektörü

Bu içerik 23 Temmuz 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 211 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN KAMU-SANAYİ-ÜNİVERSİTE (KÜSİ) İŞ BİRLİĞİNE ÖNEMLİ DESTEK

Trakya Üniversitesi, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası arasında bilgi alışverişini güçlendirmek, Kamu-Sanayi-Üniversite (KÜSİ) iş birliğini geliştirmek ve sürdürülebilir bir diyalog sistematiği oluşturmak, üniversitede üretilen bilgiyi ticarileştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak, üretim ve hizmet sektörlerinde inovasyon ve AR-GE faaliyetlerini desteklemek amac..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR İLK: “BALKAN-TÜRK TEMEL DRONE EĞİTİMİ”

Uluslararası üniversite olma hedefi doğrultusunda yürüttüğü sistemli çalışmalar ve “Geleceğe Köprü” sloganıyla yola çıkan Trakya Üniversitesi, kapılarını Balkanlar’a açarak uluslararası bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Her geçen gün önemi artan, kuşkusuz Balkanlara can veren kurum ve yapıların başında gelen Trakya Üniversitesi, “Balkan-Türk Temel Drone Eğitimi..