TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU'NUN "24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI" MESAJI

Toplumların demokratikleşme çabasının önemli bir karşılığı olan basın ve gazetecilik mesleği, kamuoyunu bilgilendirme noktasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir. Demokrasiyi, hukuku, insan haklarını ve evrensel değerleri gözeten basın mensuplarının, sorumluluğu oldukça ağır bu mesleğin ifası için ortaya koydukları çalışma her türlü takdire şayandır.

Tarafsız, objektif ve doğru habercilik yapma uğraşında olan, ilimizdeki basın mensupları başta olmak üzere tüm basın emekçilerinin “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutluyor, hayatını kaybeden basın mensuplarımızı bu vesileyle saygı ve rahmetle anıyorum.

Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU

Trakya Üniversitesi Rektörü

Bu içerik 23.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 387 kez okundu.