TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. CEM UZUN, DANİMARKA’DA KULAK CERRAHİSİ KONUSUNDA KURS VE KONFERANS VERDİ

Danimarka, Kopenhag’da düzenlenen 9. Avrupa Otoloji Nörotoloji Akademisi (EAONO) Eğitim Çalıştayı ve İşitme İmplantları Konsensüs toplantısına davetli eğitici olarak katılan Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Avrupa’nın yanı sıra A.B.D., Japonya ve Kore’den gelerek etkinliğe katılan meslektaşlarına, geliştirmiş olduğu kulak cerrahisi tekniklerini anlattı. Prof. Dr. Cem Uzun, yoğun ilgiyle izlenen kursun ardından meslektaşlarının sorularını yanıtladı.

2001 yılında Kopenhag Üniversitesi’nde konuk öğretim üyesi olarak çalışan ve daha sonra aynı üniversitedeki birçok projede görev alan Prof. Dr. Cem Uzun, Danimarkalı meslektaşları tarafından, ülkenin batısındaki Ejsberg kentinde de bir konferans vermeye davet edildi. Buradaki konferansı da yoğun bir katılım ve ilgiyle izlenen Prof. Dr. Cem Uzun, kulak cerrahisi ile ilgilenen iki genç KBB uzmanının, bilgi ve görgülerini artırmak amacıyla Türkiye’ye, kendisinin yanına gelme isteğiyle karşılaştı. Prof. Dr. Cem Uzun, Danimarkalı meslektaşlarının isteğini memnuniyetle kabul etti.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..