TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. CEM UZUN, DANİMARKA’DA KULAK CERRAHİSİ KONUSUNDA KURS VE KONFERANS VERDİ

Danimarka, Kopenhag’da düzenlenen 9. Avrupa Otoloji Nörotoloji Akademisi (EAONO) Eğitim Çalıştayı ve İşitme İmplantları Konsensüs toplantısına davetli eğitici olarak katılan Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Avrupa’nın yanı sıra A.B.D., Japonya ve Kore’den gelerek etkinliğe katılan meslektaşlarına, geliştirmiş olduğu kulak cerrahisi tekniklerini anlattı. Prof. Dr. Cem Uzun, yoğun ilgiyle izlenen kursun ardından meslektaşlarının sorularını yanıtladı.

2001 yılında Kopenhag Üniversitesi’nde konuk öğretim üyesi olarak çalışan ve daha sonra aynı üniversitedeki birçok projede görev alan Prof. Dr. Cem Uzun, Danimarkalı meslektaşları tarafından, ülkenin batısındaki Ejsberg kentinde de bir konferans vermeye davet edildi. Buradaki konferansı da yoğun bir katılım ve ilgiyle izlenen Prof. Dr. Cem Uzun, kulak cerrahisi ile ilgilenen iki genç KBB uzmanının, bilgi ve görgülerini artırmak amacıyla Türkiye’ye, kendisinin yanına gelme isteğiyle karşılaştı. Prof. Dr. Cem Uzun, Danimarkalı meslektaşlarının isteğini memnuniyetle kabul etti.

Bu içerik 05.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 828 kez okundu.