TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN PROF. DR. CUMHUR KILINÇER’İN BAŞARISI…

Trakya Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cumhur Kılınçer, Nörolojik spinal cerrahları ortak çatı altında buluşturarak iletişimini sağlamak, spinal cerrahi ve periferik sinir cerrahisi konusunda eğitim ve öğretim vermek, güncel gelişmeleri aktarmak, ulusal ve uluslararası toplantılar düzenlemek, klinik, anatomik ve deneysel çalışmaları, çok merkezli araştırmaları koordine etmek ve desteklemek, spinal cerrahi ve periferik sinir cerrahisinin ulusal ve uluslararası gelişimini yakından izleyerek yöntem ve politikalar üretmek, ulusal ve uluslararası ilgili kuruluşlarla ilişkilerini düzenlemek amacıyla çalışmalar yürüten Türk Nöroşirürji Derneği’nin Omurga Cerrahisi Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.
Bu içerik 14.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2643 kez okundu.