TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN PROF. DR. CUMHUR KILINÇER’İN BAŞARISI…

Trakya Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cumhur Kılınçer, Nörolojik spinal cerrahları ortak çatı altında buluşturarak iletişimini sağlamak, spinal cerrahi ve periferik sinir cerrahisi konusunda eğitim ve öğretim vermek, güncel gelişmeleri aktarmak, ulusal ve uluslararası toplantılar düzenlemek, klinik, anatomik ve deneysel çalışmaları, çok merkezli araştırmaları koordine etmek ve desteklemek, spinal cerrahi ve periferik sinir cerrahisinin ulusal ve uluslararası gelişimini yakından izleyerek yöntem ve politikalar üretmek, ulusal ve uluslararası ilgili kuruluşlarla ilişkilerini düzenlemek amacıyla çalışmalar yürüten Türk Nöroşirürji Derneği’nin Omurga Cerrahisi Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.
Bu içerik 14 Kasım 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1855 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU REKTÖRLÜK PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 31 Temmuz-3 Ağustos 2020 tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı öncesi rektörlük birimlerini gezerek akademik ve idari personelin bayramını kutladı. Rektör Erhan Tabakoğlu’na rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in yanı sıra Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin de eşlik etti. T..

MÜHENDİS DR. SELÇUK YAZAR’DAN “ENDÜSTRİ 4.0 PROGRAMLAMAYA GİRİŞ” KİTABI

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarından Bilgisayar Mühendisi Dr. Selçuk Yazar’ın, nesnelerin interneti ve bluetooth cihazların çalışma prensipleri ile bunlara yönelik bazı uygulama geliştirme yöntemlerinin anlatıldığı “Endüstri 4.0 Programlamaya Giriş” kitabı Paradigma Yayınları’ndan çıktı. Kitabın, yaklaşık 50 milyar cihazın internet üzerinden bi..