TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, "ŞİŞECAM’DA GLOBAL KARİYER FIRSATLARI" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye’nin en güçlü sanayi kuruluşlarından biri olan Şişecam iş birliğinde "Şişecam'da Global Kariyer Fırsatları" konulu çevrim içi bir etkinlik gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi’nde, dünya cam sektörünün ana faaliyet alanları olan düzcam, cam ev eşyası ve cam ambalajın üçünde birden faaliyet gösteren tek global şirket olan Şişecam'ın dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ile tüm öğrencilere yönelik yurt içi ve yurt dışı iş ve staj imkânlarının paylaşıldığı "Şişecam'da Global Kariyer Fırsatları" etkinliği düzenlendi.

Microsoft Teams üzerinden çevrim içi olarak düzenlenen etkinlik, Şişecam İşveren Markası Uzmanı Ömür Çulfaz, İç İletişim Uzmanı Deniz Timincioğlu, İnsan Kaynakları İş Ortaklığı Müdürü Bahar Dağ ve Şişecam Otomotiv Kalite Kontrol Mühendisi Ersin Ahmedov ile Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan ve Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın’ın bilgilendirme sunumları ile başladı.

Şişecam İşveren Markası Uzmanı Ömür Çulfaz ve İnsan Kaynakları İş Ortaklığı Müdürü Bahar Dağ, yaptıkları sunumlarda sektörel bilgilerin yanı sıra yurt içi ve yurt dışı staj programları ile Şişecam’da çalışma olanakları hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. İç İletişim Uzmanı Deniz Timincioğlu ve Kalite Kontrol Mühendisi Ersin Ahmedov ise Şişecam başvuru, staj ve işe alınma süreçleri hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunarak yeni başvuracak adaylara birtakım önerilerde bulundu.

Yoğun bir katılımın sağlandığı etkinlik, konuşmacılara yöneltilen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Bu içerik 25.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 282 kez okundu.