TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MODERN DANS TOPLULUĞU “DANSLARIN GECESİ” ETKİNLİĞİNDE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki Modern Dans Topluluğu tarafından düzenlenen “Dansların Gecesi” etkinliği izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. 300’e yakın üyesi bulunan topluluk, 27 Nisan Cuma gecesi, Balkan Kongre Merkezi’ndeki 70 kişilik performansında, Tango, Bachata, Salsa, Modern Dans ve solo danslarıyla izleyenleri büyüledi. Öğrenciler ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği geceye Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Elvin Dinler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yücel Kurtdere katıldı.

Bu içerik 04.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1363 kez okundu.