TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU’NDA MEZUNİYET COŞKUSU

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 8 Mayıs 2018 tarihinde, yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Yüksekokul Müdür V. Doç. Dr. Adil Oğuzhan, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kök, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Kadir Mutaf ile Murat Yaşar Arıkan, Keşan Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende öğrenciler adına okul birincisi Berkay Çavuşoğlu bir konuşma gerçekleştirdi.

Yüksekokul Müdür V. Doç. Dr. Adil Oğuzhan konuşmasında “Okulumuzun 1.600 öğrencisinden bu dönem; İşletme Bilgi Yönetimi, Gümrük İşletme, Uluslararası Ticaret, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ile Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinden, 261 öğrencimizin mezuniyet töreni için bir aradayız. Değerli öğrenciler; yaşamımızın en güzel ve heyecanlı günlerini Keşan’da geçirdiniz. Üniversitemizde aldığınız eğitimle, bundan sonraki hayatınızda ihtiyaç duyacağınız bilgileri burada edindiniz. Size emek veren ailelerinizden ve öğretim elemanlarımızdan aldığınız bilgi ve görgüyü harmanlayarak geleceğe artık hazırsınız. Burada sizler, öğrenmeyi öğrendiniz. Bundan sonra da öğrenmeye devam edeceksiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, bilimi ve bilgiyi kendinize rehber ederek, Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline sağlam bir ‘taş’ koyacaksınız. İyi birer vatandaş olacağınıza inancımla, kendim ve yüksekokulumuzun akademik ve idari kadrosu adına sizlere başarı ve mutluluklar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diyerek öğrencilere ve öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök tarafından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Daha sonra okul birincisi Berkay Çavuşoğlu ve Yüksekokul Müdür V. Doç. Dr. Adil Oğuzhan yaş kütüğüne plaka çaktı. Tören, mezun öğrencilere belgelerinin verilmesi, meslek andının okunması ve kep atılmasının ardından sona erdi.

Bu içerik 11.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2623 kez okundu.