TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ ARASINDA STAJYER MÜHENDİS PROGRAMI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Trakya Üniversitesi ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) arasında, “SKY Experience” (Stajyer Mühendis Programı) programı kapsamında, Trakya Üniversitesi’nin mühendislik fakültesi öğrencilerine TUSAŞ’ta staj imkânı sunulması amacıyla bir protokol imzalandı. Protokol, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Genel Müdür Prof. Dr. Temel Kotil’in imzaları ile hayata geçti.

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda, Ekim ayında protokol süreci başlatılan iş birliği ile yeni mühendislerin yetiştirilmesi ve üniversite sanayi iş birliği ile mühendis adaylarına yeni yeteneklerin kazandırılması hedefleniyor.

Stajyer Mühendis Programı’na Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinin Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri başvurabiliyor.

Stajyer Programları ile ilgili detaylı bilgiye https://kariyer.tusas.com/sky linkinden ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 23.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 350 kez okundu.