TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ÇALIŞANLARINDAN KIBRIS GAZİSİ HÜSNÜ KÖSE’YE KUTLAMA…

Trakya Üniversitesi Hastanesi’nde iki buçuk yıldır diyaliz hastası olarak tedavi gören, 1974 yılında Kıbrıs’a ilk çıkarma gerçekleştiren birlikte yer alan, Kıbrıs Gazisi Hüsnü Köse’ye, yeni verilen “Milli Mücadele Madalyası” için, hastane çalışanları tarafından bir kutlama töreni gerçekleştirildi. Kutlamada, gelecek nesillerimizin huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak için fedakârca savaşarak Gazi olan Hüsnü Köseye çiçek takdim edildi. Kıbrıs Gazisi Hüsnü Köse, kutlamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Haber: Sertan ATASOY
Editör: Ali KÜÇÜKOĞLU
Fotoğraf: Umut KOZAKOĞLU
Bu içerik 10 Aralık 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 692 kez okundu.

YENİ “TRAKYA KARİYER FUARI” KAPSAMINDA KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 10 ayrı ilde yapılacak bölgesel kariyer fuarları kapsamında 24-25 Şubat tarihleri arasında Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Trakya Kariyer Fuarı” için Edirne’deki kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kamu, özel sektör ve meslek odaları iş birliği ile düzenlenecek olan ve &..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ EDİRNE’Yİ SANATLA SÜSLEMEYE DEVAM EDİYOR

Sanatın her alanında ürün ve eserler ortaya koyan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, birçok renk ve konunun yer aldığı modern sanat verimlerini Edirne, vatandaş ve kamu hizmeti yürüten kurumlarla buluşturmaya devam ediyor. Günümüzde, fresk sanatının daha modernleşmiş bir hali olan ve sanat dünyasında büyük heyecanlar uyandıran duvar boyama sanatını Edirne’nin muhtelif yerleri..