TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NDE ORYANTASYON PROGRAMI

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik kapsamlı bir oryantasyon programı düzenledi. “Üniversite Yaşamına Uyum Programı” başlıklı tanışma ve bilgilendirme toplantısı, Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Yurtcan, Enstitü Anabilim Dalları ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nün idari ve akademik çalışanları ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra, öğrencilere her konuda destek olmaya hazır olduklarını belirterek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Yurtcan, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Hacı Ali Güleç ve Doç. Dr. H. R. Ferhat Karabulut’un, Trakya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği, enstitü web sayfası, danışmanlık sistemi, sınav sistemi, akademik takvim, tez yazım kılavuzu, tez çalışma planı hazırlanması ve seminer sunum ilkeleri hakkında bilgiler verdiği program, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.

Bu içerik 31 Ekim 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1358 kez okundu.

AİLE BOYU TRAKYA ÜNİVERSİTELİ

2019 yılında, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Kayra Çağ Canarslan, aynı üniversitede eğitim gören anne ve babasıyla okul arkadaşı oldu. Balkan Kongre Merkezi’ne gelerek kaydını gerçekleştiren Kayra Çağ Canarslan’ın annesi Trakya Üniversitesi Eğit..

EMEKLİ HEKİM İNAYET DİKİM KORKUT, 67 YAŞINDA ÖĞRENCİ OLARAK TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE

42 yıl sonra 2019 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimliği mesleğinden emekli olan İnayet Dikim Korkut, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na yerleşti. Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı öğrenci kayıtları devam ederken, ÖSYM tarafından düzenlenen üniversiteye giriş sın..