TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NDE ORYANTASYON PROGRAMI

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik kapsamlı bir oryantasyon programı düzenledi. “Üniversite Yaşamına Uyum Programı” başlıklı tanışma ve bilgilendirme toplantısı, Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Yurtcan, Enstitü Anabilim Dalları ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nün idari ve akademik çalışanları ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra, öğrencilere her konuda destek olmaya hazır olduklarını belirterek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Yurtcan, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Hacı Ali Güleç ve Doç. Dr. H. R. Ferhat Karabulut’un, Trakya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği, enstitü web sayfası, danışmanlık sistemi, sınav sistemi, akademik takvim, tez yazım kılavuzu, tez çalışma planı hazırlanması ve seminer sunum ilkeleri hakkında bilgiler verdiği program, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.

Bu içerik 31.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1657 kez okundu.