TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE PROTEZ-ORTEZ BİLİM DERNEĞİ WEBİNARLARI

Türkiye Protez Ortez Bilim Derneği çatısı altında Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Sağlık Hizmetleri MYO Ortopedik Protez-Ortez Teknikerliği Programının katkılarıyla 16 Ekim 2021 tarihinde çevrim içi platformda düzenlenecek Türkiye Protez-Ortez Bilim Derneği Webinarlarında farklı üniversitelerden ve kurumlardan konuşmacılar yer alacaktır. Webinar serisinin ana konuları Paralimpik Oyunların Ardından Sporcular ve Spor Protezleri, Pandemide Protez-Ortez Eğitimi ve Protez Ortezde Telerehabilitasyon olacaktır.
İlgilenen tüm profesyoneller davetlidir.
Webinar katılımı için aşağıdaki link ve adres kullanılacaktır.
Bu içerik 14 Ekim 2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 172 kez okundu.

YENİ REKTÖR TABAKOĞLU İLE YAŞADIĞI DİYALOG HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Gamze Sabaz, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ve bu hayalinin gerçekleşmesine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun vesile olduğunu belirtti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Sabaz, yıllar önce kurduğu hayaline kavuştu. Çocukluğundan itibaren doktor olma hayali kuran Gamze Sabaz, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne d..

YENİ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından ülkemizin farklı üniversitelerinde öğrenim gören fen bilimleri öğretmen adaylarına yönelik düzenlenen bilimsel etkinlik eğitimleri sona erdi. TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilen eğitimlere, Türkiye’de 17 farklı üniversiteden 32 öğretmen adayı katıldı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğ..