TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ENEZ ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ’NDE ÇADIR VE KARAVAN KAMPI

Trakya Üniversitesi Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde öğrenciler ve akademik personelden gelen talepler neticesinde yeni bir adım daha atılarak çadır ve karavan konaklaması imkanı eklendi. Ege’nin mavi sularına karşı yaklaşık 60 çadır ve karavan kapasite ile hizmet veren kamp alanı misafirlerine hem ucuz hem de konforlu tatil yapma imkanı sunuyor.

Elektrik, su ve duş gibi hizmetlerin verildiği kamp alanında misafirlerimiz ayrıca voleybol ve basketbol aktivitelerden yararlanabilecektir.

Çadır için günlük çadır başı 30 Lira + kişi başı 10 Lira, karavan için günlük 100 Lira olarak fiyat belirlenmiştir.

Bu içerik 25.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 6852 kez okundu.