TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ENEZ ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ’NDE ÇADIR VE KARAVAN KAMPI

Trakya Üniversitesi Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde öğrenciler ve akademik personelden gelen talepler neticesinde yeni bir adım daha atılarak çadır ve karavan konaklaması imkanı eklendi. Ege’nin mavi sularına karşı yaklaşık 60 çadır ve karavan kapasite ile hizmet veren kamp alanı misafirlerine hem ucuz hem de konforlu tatil yapma imkanı sunuyor.

Elektrik, su ve duş gibi hizmetlerin verildiği kamp alanında misafirlerimiz ayrıca voleybol ve basketbol aktivitelerden yararlanabilecektir.

Çadır için günlük çadır başı 30 Lira + kişi başı 10 Lira, karavan için günlük 100 Lira olarak fiyat belirlenmiştir.

Bu içerik 25 Temmuz 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 3283 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN KAMU-SANAYİ-ÜNİVERSİTE (KÜSİ) İŞ BİRLİĞİNE ÖNEMLİ DESTEK

Trakya Üniversitesi, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası arasında bilgi alışverişini güçlendirmek, Kamu-Sanayi-Üniversite (KÜSİ) iş birliğini geliştirmek ve sürdürülebilir bir diyalog sistematiği oluşturmak, üniversitede üretilen bilgiyi ticarileştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak, üretim ve hizmet sektörlerinde inovasyon ve AR-GE faaliyetlerini desteklemek amac..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR İLK: “BALKAN-TÜRK TEMEL DRONE EĞİTİMİ”

Uluslararası üniversite olma hedefi doğrultusunda yürüttüğü sistemli çalışmalar ve “Geleceğe Köprü” sloganıyla yola çıkan Trakya Üniversitesi, kapılarını Balkanlar’a açarak uluslararası bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Her geçen gün önemi artan, kuşkusuz Balkanlara can veren kurum ve yapıların başında gelen Trakya Üniversitesi, “Balkan-Türk Temel Drone Eğitimi..