TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yaptığı uzun yıllar boyunca, kentin edebi ve ilmi hayatına yaptığı katkılarla hafızalarda önemli yer edinen Prof. Dr. Rıdvan Canım, Belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda Yakutiye’nin Sanayi semtinde yaptırılan eğitim merkezine adı verilerek onurlandırıldı. Prof. Dr. Rıdvan Canım Eğitim Merkezi kısa süre önce, Erzurum’da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kütüphane, derslikler, atölyeler, spor salonu, bilgisayar odaları ve birçok sosyal donatı birimi bulunan Prof. Dr. Rıdvan Canım Eğitim Merkezi’nin açılışına, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım ile davetliler katıldı.

Bu içerik 21.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2226 kez okundu.