TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN “TEKNOFEST İSTANBUL HAVACILIK, UZAY VE TEKNOLOJİ FESTİVALİ”NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mukadder İğdi Şen, Uçak Teknoloji Programı Öğr. Gör. Anıl Şahin ve İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı Öğr. Gör. Dr. Sena Güler Özkapı, İstanbul’daki yeni havalimanında gerçekleştirilen “TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali”ne katıldı.

Festival kapsamında, Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığı, Türk Hava Kurumu, Türk Hava Yolları, TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, BAYKAR Havacılık, TÜRKSAT, Pegasus, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TAİ), BMC, Turkuvaz Medya ve Türk Medya stantlarını ziyaret eden öğretim üyeleri, yüksekokul bünyesinde bulunan Uçak Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Makine, Harita ve Kadastro, Bilgisayar Programcılığı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Basım Yayım Teknolojileri, Radyo TV Teknolojisi ve Radyo TV Programcılığı gibi bölümlerin tanıtımını gerçekleştirerek, sektördeki gelişmeleri yerinde takip etti. Öğretim üyeleri ayrıca, 2017 yılından bu yana Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları’nda uygulamaya konulan, “İş Yeri Uygulamalı Eğitim (3+1)” ile ilgili sektör temsilcilerini bilgilendirerek, üniversite-sanayi iş birliği ve iş yeri uygulamalı eğitime öğrenci kabulüne yönelik görüşmeler gerçekleştirdi.

Bu içerik 18.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 726 kez okundu.