TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ ÖĞRENCİLERİNE “MERHABA” DEDİ

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencileri için, bir oryantasyon programı düzenledi. “Üniversite Yaşamına Uyum Programı”, Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, geniş bir katılım ve yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.
 
Öğretim üyeleri, yeni gelen öğrencilerin danışman öğretim üyeleri ve 1.sınıf öğrencilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, öğrencilik değerleri, iyi bir insan olmanın gerekleri, ülkeye katkı ve artı değerler kazandırma ile çevreye duyarlılık konularına vurgu yaparak, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı olması temennisinde bulundu.
 
Ardından, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Filiz, okutulan dersler, danışmanlık ve sınav sistemi ile staj olanakları konusunda öğrencilere bilgi verdi. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Arda Yılmaz ise eğitim öğretim müfredatı konusunda açıklamalarda bulunarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Oryantasyon Programı kapsamında, Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Duygu Yücel ve Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülüm Burcu Dalkıran’ın öğrencilere bölümleri tanıtmasının ardından, Yüksekokul Sekreteri Erdal Canbay eşliğinde, II. Bayezid Külliyesi, Karaağaç Yerleşkesi ve şehrin diğer tarihi yerleri gezildi.
Bu içerik 08.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 700 kez okundu.