TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ ÖĞRENCİLERİNE “MERHABA” DEDİ

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencileri için, bir oryantasyon programı düzenledi. “Üniversite Yaşamına Uyum Programı”, Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, geniş bir katılım ve yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.

Öğretim üyeleri, yeni gelen öğrencilerin danışman öğretim üyeleri ve 1.sınıf öğrencilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, öğrencilik değerleri, iyi bir insan olmanın gerekleri, ülkeye katkı ve artı değerler kazandırma ile çevreye duyarlılık konularına vurgu yaparak, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı olması temennisinde bulundu.

Ardından, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Filiz, okutulan dersler, danışmanlık ve sınav sistemi ile staj olanakları konusunda öğrencilere bilgi verdi. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Arda Yılmaz ise eğitim öğretim müfredatı konusunda açıklamalarda bulunarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Oryantasyon Programı kapsamında, Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Duygu Yücel ve Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülüm Burcu Dalkıran’ın öğrencilere bölümleri tanıtmasının ardından, Yüksekokul Sekreteri Erdal Canbay eşliğinde, II. Bayezid Külliyesi, Karaağaç Yerleşkesi ve şehrin diğer tarihi yerleri gezildi.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..