TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BALKAN SENFONİ ORKESTRASI’NDAN KEŞAN’IN KURTULUŞUNUN 99. YILINA ÖZEL “KURTULUŞ KONSERİ”

Trakya Üniversitesi ve Keşan Belediyesi iş birliğinde Keşan’ın kurtuluşunun 99. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Balkan Senfoni Orkestrası tarafından, Keşan Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salonu’nda “Kurtuluş Konseri” verildi.

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanlarından oluşan Balkan Senfoni Orkestrası tarafından gerçekleştirilen konsere, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Ak Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen ile ilçe protokolü ve sanatseverler katıldı.

Konserde Prof. Ahmet Hamdi Zafer yönetimindeki Balkan Senfoni Orkestrası, milli mücadele kutlamalarına özel çeşitli marşlar ve Cumhuriyet Dönemi bestecilerinden seçme eserlerden oluşan repertuvarı ile sanatseverlere adeta müzik ziyafeti sundu.

Katılım yoğun olduğu ve dinleyiciler tarafından beğeniyle izlenen konser, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

Bu içerik 24.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 232 kez okundu.