TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile ilimizin kamu kurum kuruluşlarından ve STK’lardan temsilciler katıldı.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Üniversitemizi ileriye taşıyacak bir stratejik plan oluşturmayı hedeflediklerini belirterek “Nereye gitmek istediğinizi bilmiyorsanız hiçbir rüzgar size yardım etmez. Biz nereye gideceğimizi bu planla belirliyoruz. Bu plan için ciddiyetle 8 aydır çalışıyoruz. Bu plana tüm üniversite dahil olduğu gibi kurum dışı kaynaklar da dahil etmeyi planlıyoruz. Bu çalıştayda edindiğimiz birikimi plana yerleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Stratejik Plan Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Güler daha önceki planlardan edinilen tecrübenin bu plana aktarıldığını ifade ederek “Bu plan oluşturulurken iç ve dış paydaşların görüşlerini önemsiyoruz. Girişimcilik ve kaliteyi önemsiyoruz bunun içinde planda yer verdik. Planın son hali sizlerin görüşleri alındıktan sonra verilecek.” diyerek planın amaç, kapsam ve hedeflerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Edirne’nin ve bölgenin önemli kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra STK’ların temsilcilerinin görüş ve tavsiyeleri dikkatle dinlenerek not edildi.
Bu içerik 22 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1328 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..