TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2. OLDU

Farklı platformlarda, Edirne’yi temsil ettiği her spor dalında başarılı sonuçlar alan Trakya Üniversitesi, “15. Koçfest Üniversite Spor Oyunları Hentbol Süper Lig Müsabakaları”ndan da kupayla döndü. Edirne’de, özellikle salon sporlarına kattığı değerle dikkat çeken ve gittiği her turnuvadan başarıyla dönmeyi alışkanlık haline getiren Trakya Üniversitesi, hentbol branşında da, ülke genelinde söz sahibi olduğunu kanıtladı.

Bu yıl 15.’si düzenlenen ve Çukurova Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Koçfest Üniversite Spor Oyunları Hentbol Süper Ligi’ndeki müsabakalar 8-12 Mayıs tarihlerinde oynandı. 2 grupta 8 takımın mücadele ettiği turnuvada, antrenörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Deniz Dindar’ın, yöneticiliğini de Öğr. Gör. Nadir Günaydın’ın yaptığı Trakya Üniversitesi’nin de bulunduğu B Grubu’nda, Dumlupınar Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Ege Üniversitesi yer aldı.

Grubunu lider olarak tamamlayan Trakya Üniversitesi, yarı finalde A Grubu ikincisi Anadolu Üniversitesi’ni 32-28 mağlup etti. Finalde karşılaştığı Akdeniz Üniversitesine şanssız bir şekilde 27-24 mağlup oldu ve şampiyonluğu kaçırdı. İkincilik kupası ile Edirne’ye dönen Trakya Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı Avrupa'da mücadele etmeye hak kazandı.

2. Olan Hentbol Takımımız:

Buket Yılmaz
Halime Beykurt
Nilüfer Akbal
Meryem Tunç
Kübra Sarıkaya
Merve Durdu
Ömür Akar
Dilan Çiçekdağ
Büşranur Karaca
Deste Cebe
Edanur Kalaycı
Livanur Düzcay
Melisa Sezen
Hicran Doğan
Zarife Taş
Sultan Menekşe Uyan
Edanur Arslan
Bu içerik 14 Mayıs 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 415 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..