TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2. OLDU

Farklı platformlarda, Edirne’yi temsil ettiği her spor dalında başarılı sonuçlar alan Trakya Üniversitesi, “15. Koçfest Üniversite Spor Oyunları Hentbol Süper Lig Müsabakaları”ndan da kupayla döndü. Edirne’de, özellikle salon sporlarına kattığı değerle dikkat çeken ve gittiği her turnuvadan başarıyla dönmeyi alışkanlık haline getiren Trakya Üniversitesi, hentbol branşında da, ülke genelinde söz sahibi olduğunu kanıtladı.

Bu yıl 15.’si düzenlenen ve Çukurova Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Koçfest Üniversite Spor Oyunları Hentbol Süper Ligi’ndeki müsabakalar 8-12 Mayıs tarihlerinde oynandı. 2 grupta 8 takımın mücadele ettiği turnuvada, antrenörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Deniz Dindar’ın, yöneticiliğini de Öğr. Gör. Nadir Günaydın’ın yaptığı Trakya Üniversitesi’nin de bulunduğu B Grubu’nda, Dumlupınar Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Ege Üniversitesi yer aldı.

Grubunu lider olarak tamamlayan Trakya Üniversitesi, yarı finalde A Grubu ikincisi Anadolu Üniversitesi’ni 32-28 mağlup etti. Finalde karşılaştığı Akdeniz Üniversitesine şanssız bir şekilde 27-24 mağlup oldu ve şampiyonluğu kaçırdı. İkincilik kupası ile Edirne’ye dönen Trakya Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı Avrupa'da mücadele etmeye hak kazandı.

2. Olan Hentbol Takımımız:

Buket Yılmaz
Halime Beykurt
Nilüfer Akbal
Meryem Tunç
Kübra Sarıkaya
Merve Durdu
Ömür Akar
Dilan Çiçekdağ
Büşranur Karaca
Deste Cebe
Edanur Kalaycı
Livanur Düzcay
Melisa Sezen
Hicran Doğan
Zarife Taş
Sultan Menekşe Uyan
Edanur Arslan
Bu içerik 14.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 678 kez okundu.