TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

- Atatürk Büstüne Çelenk Konulması

- Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı

- Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma

(Dr. Öğr. Üyesi Sabri Can Sannav)

- Atatürk Temalı Şiirler

- Tarih   : 10 Kasım 2018, Cumartesi

- Saat    : 09:00

- Yer      : Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi

Not: Katılımcıların, saat 08:45’te tören alanında bulunmaları rica olunur.

Bu içerik 07 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1356 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE PATOLOJİ KURSU

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi sunduğu sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitimler vererek alanda liderliğini sürdürüyor.Dr. Ratip Kazancıgil Amfi Binası’nda 27 Nisan 2019’da Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalının organizasyonunda ve Prof. Dr. Fulya Öz Puyan’ın yoğun emekleriyle hayata geçen “Kemik İliği Kursu”nun moderatörlüğünü Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nalan Aky&uu..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KONUŞULDU

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi bölümü tarafından düzenlenen ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümünden Öğr. Gör. Tarık Sarıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Kut’ül Amare Zaferi” konferansı Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Dr...