TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KONSERLE KUTLUYOR

Ülkemizin bağımsızlığının damgası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Trakya Üniversitesinde Cumhuriyet Bayramı Konseri ile kutlanıyor. Balkanların en büyük senfoni orkestrası Balkan Senfoni Orkestrası Prof. Ahmet Hamdi Zafer'in yönetiminde eşsiz bir konsere daha imza atmaya hazırlanıyor. Konserde, Türk ve Batı müziğinin ünlü bestekârlarının seçkin eserlerinin yanı sıra marşlar ve düzenlemesi Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı akademisyenlerine ait eserler seslendirilecek. Orkestranın repertuvarına eklenen yeni eserlerin de ilk kez dinleyicilerle buluşacağı konser, Trakya Üniversitesinin sosyal medya hesaplarından 29 Ekim 2020 saat 19.23’ten itibaren izlenebilecek.

Geleneksel olarak Cumhuriyet Bayramı'nı özel etkinlikler ile kutladıklarını ifade eden Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Devlet Konservatuarı Müdürü ve Balkan Senfoni Orkestrası Şefi Prof. Ahmet Hamdi Zafer "Her Cumhuriyet Bayramı, bizim için ayrı bir heyecanı taşıyor. 100 yılına yaklaştığımızda heyecanımızın katlandığı bu önemli bayramı müziğin coşkusu ile kutlayacağız. Dinleyicilerimizin büyük bir merakla beklediği konserimizde yeni seslendireceğimiz eserlerle hoş bir sürpriz de yapacağız. Hep beraber nice Cumhuriyet Bayramlarına müziğin coşkusu ile ulaşmayı dilerim." dedi.
Bu içerik 26 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 620 kez okundu.

EDİRNE KIRMIZISI LOGOSUNU ARIYOR

Edirne Kırmızısını kent belleğine kazandırmak için yoğun bir çaba harcayan Trakya Üniversitesi, “Edirne Kırmızısı Stratejik Planı” dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Edirne Kırmızısına kurumsal bir kimlik kazandırmak için harekete geçen üniversite yönetimi, Türkiye genelini kapsayan ödüllü bir logo tasarım yarışması düzenleyerek rengi yeni logosuyla buluşturuyor.Edirne’nin un..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İŞİTME ÇALIŞMALARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ’NDEN ULUSLARARASI PATENT VE İŞİTSEL FREKANS SEÇİCİLİĞİ İÇİN YENİ BİR HİPOTEZ

Trakya Üniversitesi Uluslararası İşitme Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Cem Uzun ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erdoğan Bulut’un koklear implantta spatial seçiciliği ve konuşmayı ayırt etmeyi artırmak için geliştirdikleri elektrot frekans kodlama yöntemi ile klinik çalışmalarının yapıldığı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Odyoloj..