TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KONSERLE KUTLUYOR

Ülkemizin bağımsızlığının damgası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Trakya Üniversitesinde Cumhuriyet Bayramı Konseri ile kutlanıyor. Balkanların en büyük senfoni orkestrası Balkan Senfoni Orkestrası Prof. Ahmet Hamdi Zafer'in yönetiminde eşsiz bir konsere daha imza atmaya hazırlanıyor. Konserde, Türk ve Batı müziğinin ünlü bestekârlarının seçkin eserlerinin yanı sıra marşlar ve düzenlemesi Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı akademisyenlerine ait eserler seslendirilecek. Orkestranın repertuvarına eklenen yeni eserlerin de ilk kez dinleyicilerle buluşacağı konser, Trakya Üniversitesinin sosyal medya hesaplarından 29 Ekim 2020 saat 19.23’ten itibaren izlenebilecek.

Geleneksel olarak Cumhuriyet Bayramı'nı özel etkinlikler ile kutladıklarını ifade eden Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Devlet Konservatuarı Müdürü ve Balkan Senfoni Orkestrası Şefi Prof. Ahmet Hamdi Zafer "Her Cumhuriyet Bayramı, bizim için ayrı bir heyecanı taşıyor. 100 yılına yaklaştığımızda heyecanımızın katlandığı bu önemli bayramı müziğin coşkusu ile kutlayacağız. Dinleyicilerimizin büyük bir merakla beklediği konserimizde yeni seslendireceğimiz eserlerle hoş bir sürpriz de yapacağız. Hep beraber nice Cumhuriyet Bayramlarına müziğin coşkusu ile ulaşmayı dilerim." dedi.
Bu içerik 26.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 895 kez okundu.