TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİ MUSTAFA YEL ve ÇİĞDEM KONCAGÜL, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Çiğdem Koncagül ve Ak Parti Tekirdağ İlçe Başkanları, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ziyaret sırasında, Trakya Üniversitesi’nin Edirne’nin kalbi ve bölgenin yükselen yıldızı olduğunu belirterek, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Çiğdem Koncagül ve beraberlerindeki heyete Trakya Üniversitesi ve projeleri hakkında bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyarette Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, Trakya Üniversitesi’nin gelişimini yakından takip etiklerini ifade ederek, tamamlanan ve devam etmekte olan projelerden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Milletvekili Mustafa Yel’e “Edirne Kırmızısı” desenleriyle üretilen bir kravat, Milletvekili Çiğdem Koncagül’e ise aynı desenlerde bir fular takdim ederek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Bu içerik 08 Eylül 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 631 kez okundu.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..