TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİ MUSTAFA YEL ve ÇİĞDEM KONCAGÜL, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Çiğdem Koncagül ve Ak Parti Tekirdağ İlçe Başkanları, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Akıncı yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ziyaret sırasında, Trakya Üniversitesi’nin Edirne’nin kalbi ve bölgenin yükselen yıldızı olduğunu belirterek, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Çiğdem Koncagül ve beraberlerindeki heyete Trakya Üniversitesi ve projeleri hakkında bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyarette Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, Trakya Üniversitesi’nin gelişimini yakından takip etiklerini ifade ederek, tamamlanan ve devam etmekte olan projelerden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Milletvekili Mustafa Yel’e “Edirne Kırmızısı” desenleriyle üretilen bir kravat, Milletvekili Çiğdem Koncagül’e ise aynı desenlerde bir fular takdim ederek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Bu içerik 08.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1012 kez okundu.