TARİHÎ BİR HAKİKAT: LOZAN

Katılmak için tıklayınız.
Bu içerik 14 Temmuz 2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 311 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NİN YENİ DERGİSİ “KAPU/TRAKYA MİMARLIK VE TASARIM DERGİSİ” YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

Dergicilikte marka olma hedefiyle çalışmalarına devam eden, akademik yayıncılıkta kalitenin çıtasını her geçen gün yukarıya taşıyan Trakya Üniversitesi’nde yeni bir bilimsel dergi daha yayınlanmaya hazırlanıyor. Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi bünyesinde çıkarılacak “KAPU/Trakya Mimarlık ve Tasarım Dergisi” uluslararası hakemli dergi olarak 2021 yılı içerisinde yayın hayatına başlayacak..

YENİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YENİ ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞTI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, bu yıl eğitim öğretim hayatına başlayan öğrencileri için çevrim içi olarak uyum programı düzenledi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Dekan Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldı..