SPOR SPİKERİ MELİH GÜMÜŞBIÇAK ÜNİVERSİTEMİZDEYDİ

Spor Spikeri Melih Gümüşbıçak, 17 Aralık 2014 tarihinde Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda “Spor ve Spor Medyasında Güncel Konular” başlıklı söyleşide öğrenciler ile bir araya geldi.

Doç. Dr. İlhan Toksöz’ün açılış konuşması ile başlayan etkinlikte,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından spor spikerliğine katkılarından ötürü “Spor Spikerlerinin Baş Pehlivanı” seçilen Melih Gümüşbıçak’a Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz tarafından plaket verildi.

Kendi hayat hikayesini dinleyiciler ile paylaşan Gümüşbıçak, günümüz spor ve spor medyasını değerlendirdi. Bu alanda kariyer fırsatlarından bahseden Gümüşbıçak dinleyicilere kendi hayatından örnekler verdi. Eski bir futbolcu olduğunun altını çizen Melih Gümüşbıçak etkinlikte öğrencilerin sorularını cevapladı.

Bu içerik 18 Aralık 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2826 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..