SOSYAL MEDYADA, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ RÜZGARI…

Trakya Üniversitesi Meriç Kenarı Sosyal Tesisleri’nin gastronomi odaklı video ve fotoğrafları, sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yemekneredeyenircom Instagram hesabında daha önce yer alan paylaşımlarla hızlı bir etkileşim sağlayan tesis, bu kez “Chedar Soslu Bonfile” sunumuyla oldukça beğeni topladı.

Yenilenen yüzü, akademisyenlerden ve sektörün başarılı isimlerinden oluşan uzman kadrosuyla Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meriç Kenarı Sosyal Tesisleri, lezzetli yemekleriyle birlikte yaşattığı görsel şölenle, yemeği fotoğraf ve video tutkusuyla birleştiriyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesis, sadece lezzetleriyle değil yüksek hizmet kalitesi ve sunumlardaki estetik dokunuşlarıyla eşsiz bir gastronomi deneyimi yaşatırken, ortaya çıkardığı özgün lezzetlerle yenilikleri de teşvik ediyor.

Bu içerik 11.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1328 kez okundu.