SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş.’DEN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOPARK’A YATIRIM

Son yıllarda hayata geçirdiği atılımlar ile bünyesinde barındırdığı şirket ve çalışan sayısında önemli bir ivme yakalayan Trakya Üniversitesi Teknopark’a, Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş.’den önemli bir yatırım…

20 yıldır ulusal ve global kuruluşlara elektronik güvenlik sistemleri çözümleri sunan ve Türkiye’nin önde gelen Elektronik Güvenlik Sistemleri Entegratör firmaları arasında yer alan Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. elektrikli araba şarj istasyonları ve siber güvenlik ile ilgili Trakya ÜniversitesiTeknopark’a yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu BloombergHT Kanalı “Piyasa Hattı” programında yaptığı açıklamada firmalarını imalat ve yazılım konusunda geliştirmek istediklerini belirterek bu kapsamda Trakya Üniversitesi Teknopark’ta yer temin edilmesi konusunda girişimlerde bulunduklarını ifade etti. Bülent Çobanoğlu, Trakya Üniversitesi Teknopark’ta, özellikle güvenlik yazılımı ve siber güvenlik yazılımları başta olmak üzere elektrikli araba şarj istasyonları ile ilgili yatırım yapmaya hazırlandıklarını belirtti.
Bu içerik 02.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 702 kez okundu.