ROMAN DERNEKLERİ YÖNETİCİLERDEN REKTÖR ERHAN TABAKOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Trakya Roman ve Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TROYDEM) ve Edirne Hurda Toplayıcıları Yardımlaşma Derneği yöneticileri, ikinci kez Trakya Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. TROYDEM Başkanı Erkan Makas ve Başkan Yardımcısı Mutlu Çekiç ile Edirne Hurda Toplayıcıları Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Merdin’in yer aldığı ziyarette dernek yöneticileri Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na yeni dönem için başarılar diledi. Dernek yöneticileri, Trakya Üniversitesi Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü’nün bugüne kadar sürdürdüğü başarılı çalışmalardan ötürü Rektör Prof. Dr. Tabakoğlu’na teşekkür ederken yeni dönemde de enstitünün Roman vatandaşları ve Roman kültürünü bütünleştiren projelere imza atması temennisinde bulundular. Dernek yöneticileri ayrıca bütünleştirici tavrı için Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkürlerini sunarken rektörlük görevine ikinci kez atanmasından ötürü tebriklerini iletti.

Bu içerik 18.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 630 kez okundu.