RİNG SEFERLERİMİZ BAHAR YARIYILINDA DA DEVAM EDECEK…

Trakya Üniversitesi tarafından daha önce Balkan Yerleşkesi, Ayşekadın Yerleşkesi ve Eğitim Fakültesi arasında, öğrencilerimizin ulaşımının rahat bir şekilde sağlanması amacıyla başlatılan ücretsiz ring seferleri, bahar yarıyılında da kesintiye uğramadan devam edecek.

Sabah Ring Servis Saatleri ve Güzergâhları:
10:00 Balkan Yerleşkesi Ratip Kazancıgil Amfisi Önünden Hareket
10:30 Ayşekadın Yerleşkesi’nden Hareket
10:40 Eğitim Fakültesi Önünden Hareket

Öğleden Sonra Ring Servis Saatleri ve Güzergâhları:
14:00 Balkan Yerleşkesi Ratip Kazancıgil Amfisi Önünden Hareket
14:30 Ayşekadın Yerleşkesi’nden Hareket
14:40 Eğitim Fakültesi Önünden Hareket
Bu içerik 14 Ocak 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 872 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU REKTÖRLÜK PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 31 Temmuz-3 Ağustos 2020 tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı öncesi rektörlük birimlerini gezerek akademik ve idari personelin bayramını kutladı. Rektör Erhan Tabakoğlu’na rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in yanı sıra Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin de eşlik etti. T..

MÜHENDİS DR. SELÇUK YAZAR’DAN “ENDÜSTRİ 4.0 PROGRAMLAMAYA GİRİŞ” KİTABI

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarından Bilgisayar Mühendisi Dr. Selçuk Yazar’ın, nesnelerin interneti ve bluetooth cihazların çalışma prensipleri ile bunlara yönelik bazı uygulama geliştirme yöntemlerinin anlatıldığı “Endüstri 4.0 Programlamaya Giriş” kitabı Paradigma Yayınları’ndan çıktı. Kitabın, yaklaşık 50 milyar cihazın internet üzerinden bi..