REKTÖRÜMÜZDEN VE REKTÖR YARDIMCIMIZDAN KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULUNA ZİYARET

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun 19 Aralık 2016 tarihinde Keşan Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök, Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personelimiz ile bir araya geldi.

Burada Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız, Yüksekokulumuz ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak gelecek dönemde yapılacak projeler ile ilgili konuştu.

Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız, Yüksekokul atölyelerini ve anaokulunu gezerek incelemelerde bulundu.
Bu içerik 20 Aralık 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 880 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..