PROF. DR. SEVTAP HEKİMOĞLU ŞAHİN’E BAŞSAĞLIĞI

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevtap Hekimoğlu Şahin’in annesi Ayşe Hekimoğlu vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Bu içerik 29 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1078 kez okundu.

YENİ TÜRKİYE’NİN KÜLTÜR MİRASI GÖBEKLİTEPE, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE KONUŞULDU

2018 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren, dünyanın bilinen en eski ve en büyük kült merkezi sayılan “Göbeklitepe” Trakya Üniversitesi tarafından düzenlenen konferansta ele alındı. Trakya Üniversitesi, 12 bin yıllık geçmişiyle insanlık tarihini değiştiren ve son yılların en büyük arkeolojik keşfi olarak gösterilen “Göbeklitepe”nin konu alındığı bilimsel bir etkinliğ..

YENİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE AKREDİTASYON SEVİNCİ

Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından, “Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Belge Takdim Töreni” düzenlendi. Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde, eğitimde kalitenin yükseltilmesi ve eğitim programlarımızın ulusal ve uluslararası standartlara ulaşması amacıyla başlatılan akreditasyon süreçle..