PROF. DR. ENGİN BEKSAÇ VE ÖĞR. GÖR. ŞULE NURENGİN BEKSAÇ’IN MAKALELERİ, TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ TARİH DERGİSİNDE

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nden Prof. Dr. Engin Beksaç ve Öğr. Gör. Şule Nurengin Beksaç’ın makaleleri, Türkiye’nin en prestijli tarih dergilerinden biri olan “Derin Tarih Dergisi” özel sayısında yayımlandı.

Derin Tarih Dergisi’nin, İslâmi açıdan birçok önemli eseri bünyesinde barındıran Hindistan’ı mercek altına aldığı “Delhi Türk Sultanlığı” özel sayısında; Prof. Dr. Engin Beksaç’ın “Hindistan’a İslâm Hüviyeti Kazandıran Mimari Eserler”, Öğr. Gör. Şule Nurengin Beksaç’ın “Hindistan’a İslâm’ın İkramı, Delhi Sultanlarının Şeref Sembolü Kutub Minâr’ı” adlı makaleleri yer aldı.

Bu içerik 22.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 417 kez okundu.