PROF. DR. AHMET MUZAFFER DEMİR VE NURAN DEMİR'E BAŞSAĞLIĞI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir’in kayınpederi ve Diş Hekimliği Fakültesi’nde görevli Diş Tabibi Nuran Demir’in babası Mustafa Fevzi Yeter vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Bu içerik 07 Mayıs 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1093 kez okundu.

YENİ REKTÖR TABAKOĞLU İLE YAŞADIĞI DİYALOG HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Gamze Sabaz, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ve bu hayalinin gerçekleşmesine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun vesile olduğunu belirtti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Sabaz, yıllar önce kurduğu hayaline kavuştu. Çocukluğundan itibaren doktor olma hayali kuran Gamze Sabaz, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne d..

YENİ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından ülkemizin farklı üniversitelerinde öğrenim gören fen bilimleri öğretmen adaylarına yönelik düzenlenen bilimsel etkinlik eğitimleri sona erdi. TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilen eğitimlere, Türkiye’de 17 farklı üniversiteden 32 öğretmen adayı katıldı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğ..