ÖZEL TRAKYA HASTANESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ORHAN YAZGAN’DAN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Danışma Kurulu Üyesi Orhan Yazgan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerini paylaştı. Ziyarette, MEYOK Danışma Kurulu Üyeleri, Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda da hazır bulundu.

3+1 İş Yeri Uygulama Eğitimi sisteminin gündeme geldiği ziyarette sistemin genişletilmesi verimliliğin artırılması konuları görüşüldü. Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, kamu-üniversite ve sanayi iş birliğinde gelinen noktanın sevindirici olduğunu belirterek Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bu konuda göterdiği hassasiyet için teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise üniversite olarak en önemli önceliklerinin kamu-üniversite-sanayi iş birlikleri olduğunu söyleyerek bu konudaki çalışmaların yoğunlaşarak devam edeceğini belirtti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bu içerik 12.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1674 kez okundu.