ÖĞRETİM ÜYEMİZ DOÇ. DR. YALÇIN KAYA YAĞLI TOHUMLAR VE AYÇİÇEĞİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Doç. Dr. Yalçın Kaya, Bereket TV’nin konuğu oldu

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu öğretim üyelerimizden Doç Dr Yalçın KAYA; Merkezi Fransa Paris’te bulunan Uluslararası Ayçiçeği Derneği Başkanı olması sebebiyle 15 Ocak 2014 tarihinde Bereket TV’de Malik Kambur’un sunduğu Uzman Görüşü programına katılarak ülkemizde ve dünyada yağlı tohumların ve ayçiçeğinin durumu ile ilgili bilgi verdi.

Doç. Dr. Yalçın Kaya, Türkiye Ziraat Mühendisleri Sempozyumuna Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Yalçın KAYA; TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından 16 Ocak 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenen “Stratejik Tarım Alanlarımız: Fırsatlar ve Tehditler” sempozyumuna katılarak davetli konuşmacı olarak yağlı tohumlar ile ilgili bilgi verdi.

Bu içerik 28.01.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3075 kez okundu.