ÖĞRETİM ÜYEMİZ DOÇ. DR. YALÇIN KAYA YAĞLI TOHUMLAR VE AYÇİÇEĞİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Doç. Dr. Yalçın Kaya, Bereket TV’nin konuğu oldu

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu öğretim üyelerimizden Doç Dr Yalçın KAYA; Merkezi Fransa Paris’te bulunan Uluslararası Ayçiçeği Derneği Başkanı olması sebebiyle 15 Ocak 2014 tarihinde Bereket TV’de Malik Kambur’un sunduğu Uzman Görüşü programına katılarak ülkemizde ve dünyada yağlı tohumların ve ayçiçeğinin durumu ile ilgili bilgi verdi.

Doç. Dr. Yalçın Kaya, Türkiye Ziraat Mühendisleri Sempozyumuna Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Yalçın KAYA; TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından 16 Ocak 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenen “Stratejik Tarım Alanlarımız: Fırsatlar ve Tehditler” sempozyumuna katılarak davetli konuşmacı olarak yağlı tohumlar ile ilgili bilgi verdi.

Bu içerik 27 Ocak 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2465 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..