ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINDA BAŞARI

Üniversitemiz Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bilek Güreşi Topluluğu üyesi ve Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencimiz ve Milli Sporcumuz Reyhan Yıldız, 31 Mart ve 4 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na Doç. Dr. Volkan Dayan akademik danışmanlığında,  Yüksekokul Sekreteri Güven Taştan koordinatörlüğünde ve Antrenör Eren  Aktüylü ile Öğr. Gör. Fatma Keşan öncülüğünde katıldı ve 60 kg 21 Yaş Altı Bayanlar Sol Kol Kategorisi’nde 2. olarak gümüş madalya elde etti.

Milli sporcumuz ayrıca 26 Mayıs  2018 tarihinde Bulgaristan'ın Sofya şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için Milli Takıma tekrar davet edilerek Ülkemizi ve Üniversitemizi temsil etme hakkı yakaladı.

Bu içerik 02.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 895 kez okundu.