ÖĞR. GÖR. HÜSEYİN ÇAKIRLAR, BAHAR YILDIRIM’ IN SUNDUĞU BAHAR’LA KAMPÜS HAYATI PROGRAMINA KONUK OLDU

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğr. Gör. Hüseyin Çakırlar, youtube üzerinden canlı yayın yapan “Bahar’la Kampüs Hayatı” programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Öğr. Gör. Hüseyin Çakırlar, “Türkiye’nin Dış Ticaret Serüveni” konulu programın ilk bölümünde Edirne ve Trakya Üniversitesi hakkında tanıtıcı bilgiler vererek Üniversitemizin öğrencilere sağladığı olanaklardan, öğrenci sayılarından ve akademik birimlerinden; programın ikinci bölümünde ise Türkiye’nin dış ticaretinin gelişim süreci, ulaştığı aşama, ihracat hedefleri  ve üniversite eğitiminin dış ticaret üzerindeki katkılarından bahsetti.

Bu içerik 08 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 542 kez okundu.

YENİ GERİ DÖNÜŞÜME 3 BİN 740 KİLOLUK KAĞIT ATIK DESTEĞİ

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu ve Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 3 bin 740 kilogram kâğıt atığı geri dönüşüme kazandırılarak yaklaşık 68 ağacın kesilmesi önlendi...Trakya Üniversitesi ve Teknik Masura Kâğıt Fabrikası arasında sağlanan iş birliği ile kâğıt atıklar yeniden ekonomiye kazandırılıyor. Kaynakların verimli kullanımı, maliyetlerin azaltılarak israfın &oum..

SIRADAKİ HEDEF TOKYO PARALİMPİK OYUNLARI

Üniversitemizin Gururu Milli Sporcularımız Ecem Taşın ve Tuğba Gülşah Konuş Antalya’dan Madalyayla Döndü Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi ve Geleneksel Sporlar Topluluğu öğrencileri Ecem Taşın ve Tuğba Gülşah Konuş, Antalya’da yapılan IBSA Görme Engelliler Uluslararası Para Judo Turnuvası’nda önemli bir başarıya imza attılar. Tokyo Paralimpik hazırlık turnuvası olan IBSA Gö..